Gabionová lavička: Kombinace funkčnosti a estetiky v zahradě


Při vytváření zahrady je důležité nejen vybrat správné rostliny a květiny, ale také přidat kreativní prvky, které ji oživí a dodají jí nový rozměr. Skvělým příkladem takových prvků, které spojují funkčnost s estetikou, je gabionová lavička. Tento moderní a originální design vnáší do zahradního designu charakter a zároveň plní praktické účely.

Naše firma GABIONY LEMON vyrábí vysoce kvalitní gabionové lavičky. Nabízíme 2 typy gabionových laviček: 

1. Gabionová lavička z gabionových košů

Tento typ gabionové lavice se skládá z gabionových košů = gabionových sítí spojených sponami / spirálami a háky. V naší nabídce najdete kompletné gabionové koše se všemi montážními prvky (spirály, háky). Pokud máte zájem o gabionové koše spojené gabionovými sponami a nikoliv spirálami - ty vytvářejí úhlednější vzhled - kontaktujte nás e-mailem - [email protected] nebo telefonicky - +420 723 090 974. Součástí dodávky není dřevo ani kámen. Je třeba dbát na správnou velikost ok gabionové sítě podle frakce kamene - oka musí být větší než frakce kamene.

gabionová lavička se spirálami gabionová lavička se spirálami 2 gabionova lavička do obluku gabionovo sezení gabionovo zahradní sezení gabionový opěrný zdí s lavičkami gabionove kose se sponami gabionova lavicka do zahrady 

Koupit gabionové koše →

Cenová nabídka na lavičku z gabionových košů →

2. Gabionová lavička z gabionového systému Premium (na míru)

Pokud chcete gabionovou lavičku neobvyklých rozměrů nebo tvarů, vyrobíme ji přesně podle vašich požadavků v násobcích 5 cm na délku a 20 cm na výšku. Tloušťka 20 cm - 40 cm. Velikost oka je 20x5cm. Součástí dodávky není dřevo ani kámen. Je třeba dbát na správnou velikost ok gabionové sítě podle frakce kamene - oka musí být větší než frakce kamene.

gabionova lavička na míru gabionova lavicka na miru gabionová lavička gabiony lemon

Chci gabionovou lavičku na míru →

Výhody gabionové lavičky: 

  • dlouhá životnost (50 let)
  • nemění časem svůj vzhled
  • je bezúdržbová
  • přírodní design
  • odolná a pevná, nevadí její vítr, déšť, sníh ani mráz
  • může sloužit i jako opěrná zeď

Tip: Při stavbě gabionové lavičky je důležité zajistit, aby horní kryt (dřevěný/plastový/betonový) byl větší než základna gabionu.

Pokyny k sestavení gabionových košů a gabionového systému Premium naleznete na stránce - Montážní návody gabiony

Gabionová lavička je jednoduchá, ale elegantní ocelová konstrukce vyplněná kameny. Gabionové koše jsou vyrobeny z odolného materiálu (pozinkované oceli), aby odolaly povětrnostním vlivům a zároveň poskytly dostatečnou pevnost a odolnost na několik desetiletí. Tvar lavičky je možné přizpůsobit individuálním preferencím, ať už chcete rovnou lavičku, nebo lavičku zakřivenou, aby se přizpůsobila konturám vaší zahrady.

Gabionová lavička je nejen estetickým prvkem, ale také poskytuje pohodlné místo k odpočinku a relaxaci na zahradě. Je to skvělé místo pro čtení knihy, setkávání s přáteli nebo prostě jen pro vychutnávání přírody kolem vás. Díky robustnosti a odolnosti gabionové konstrukce je lavička odolná vůči povětrnostním vlivům a může sloužit jako trvalý prvek ve vaší zahradě po mnoho let.

Gabionová konstrukce lavičky má vynikající vlastnosti, které ji odlišují od ostatních tradičních zahradních prvků. Je odolná vůči povětrnostním vlivům, nemění svůj vzhled a snadno se udržuje. Její montáž a instalace je navíc poměrně jednoduchá a nevyžaduje speciální nářadí ani dovednosti.

Pokud hledáte způsob, jak oživit svou zahradu a dodat jí jedinečný prvek, je gabionová lavička skvělou volbou. Spojuje v sobě praktičnost s estetikou a vnese do vaší zahrady nezaměnitelný ráz, aniž by vyžadovala jakoukoli údržbu. Kromě toho, že nabízí pohodlné místo k odpočinku, se můžete těšit z jejího přírodního a elegantního vzhledu.

gabionové lavičky v parku
gabionové lavičky u ohniště
lavička z gabionu vhodná do zahrady
 

© 2024 GabionyLemon.cz | Umisťování obsahu na jiné stránky, jeho rozšiřování tiskem a jinými médii podléhá autorským právům a je možné pouze s písemným souhlasem firmy LEMON trade s.r.o.

Vytvořilo FúúDobre

Bezpečná platba

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store